Ники Минаж се оттегля за известно време от сцената на

...
Ники Минаж се оттегля за известно време от сцената на
Коментари Харесай

Какво са намислили Леонардо ди Каприо и Ники Минаж

Ники Минаж се отдръпва за известно време от сцената на поп музиката, с цел да пусне колоритна и смела сбирка маратонки. Работейки в съдействие с английската марка LØCI, тя сплотява старания с един неочакван вложител, а точно Леонардо ди Каприо, с цел да направи това епично издание допустимо.
 Ники Минаж във Vogue - секси и женствена, както не сме я виждали до момента
Ники Минаж - секси и женствена, както не сме я виждали до момента

Певицата блесна на корицата

Развълнувана от новото си предприемаческо пътешестване, тя разгласи в Instagram, че е супер щастлива от тази идна гама маратонки с лимитирана серия, която ще бъде пусната на 12 април.

Споделяйки насладата си с почитателите, тя написа: " 11 нови чифта от моите собствени маратонки. 11 изцяло разнообразни дизайна, от които да избирате. Абсолютна сбъдната фантазия. Нямам самообладание да видите моята първа сбирка. "

Ники Минаж обаче ни припомня, че това не е просто спонсорство, тя в действителност е притежател и сътрудник, което прави достижението още по-сладко. Приятели и фенове не пропуснаха да коментират, с цел да поздравят Ники Минаж за триумфа ѝ. 

Стана ясно също, че 10 % от облагата се подарява на благотворителни организации за запазване на дивата природа, което към този момент прави присъединяване на Леонардо ди Каприо не чак толкоз изненадващо.

Публикацията на Ники докара до срив на уеб страницата на марката, откакто тя разгласи, че е съсобственик на английския фешън лейбъл, който започва през 2021 година Трафикът към LØCI скочи с повече от 3500%, защото обезверени почитатели се надпреварваха да зърнат обувките, написа Mirror.
 Леонардо ди Каприо, Витория Черети и един пръстен - сгодени ли са двамата
Ще се ожени Леонардо ди Каприо за 25-годишната си другарка

Ето какво породи догатките

Главният изпълнителен шеф на марката, Еманюел Ерибо, се надява, че присъединяване на Ники ще " издигне " бизнеса.

" LØCI е за работа с хора, които имат вяра в нашата задача и виждат света по метода, по който го вършим ние ", изясняват от лейбъла. " Вярването на Ники Минаж в нас като притежател и нейната увереност да издигне нашата марка в световен мащаб е доказателство за нашата споделена визия за предизвикване на пазара и оказване на значимо влияние. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР