Ники Кънчев отново ще изгрее като водещ на Стани богат

...
Ники Кънчев отново ще изгрее като водещ на Стани богат
Коментари Харесай

Ники Кънчев отново изгрява в „Стани богат” по Нова тв, преговарят с „Ендемол” за връщане на шоуто

Ники Кънчев още веднъж ще изгрее като водещ на „ Стани богат ” по Нова телевизия, научи HotArena.
Новите притежатели на медиата братя Домусчиеви са упълномощили програмния шеф на канала да договаря за възобновяването на емблематичната игра в ефира с държателя на лиценза „ Ендемол ”. Това значи, че като лице на шоуто публиката отново ще гледа дългогодишния й водещ Ники Кънчев.
Тъй като екипът нямал подготвеност да започва от новия ефирен сезон наесен, „ Стани богат ” с водещ Ники Кънчев, щял да тръгне от декември или вероятно чак през март следващата година, твърди нашия източник от медийните среди, писа „ Уикенд “.

Междувременно стана ясно, че година и половина след старта на „ Стани богат ” по Българска национална телевизия, занимателната игра за многознайковци евентуално ще приключи излъчването си. Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ артистът Михаил Билалов излизало прекомерно скъпо на държавната телевизия. Заснемането на един епизод гълтало 22 000 лева На месец Българска национална телевизия плащала за телевизионната игра 484 000 лева – сума, колкото коствали всички публицистични излъчвания и вести на медиата.
Всеки месец близо половин милион лв. отивали в сметката на компанията „ Олд Скул ” на Нико Тупарев, която държи правата му. Новият началник на Българска национална телевизия Емил Кошлуков най-вероятно ще спре играта заради липса на финанси. Ако отиде в Нова, предаването ще се излъчва не повече от 2 или 3 пъти седмично, което ще свие разноските доста.

В последното за сезона издание на „ Стани богат ” преди няколко дни водещият Михаил Билалов се сбогува със феновете и даде обещание да се видят още веднъж наесен. Според осведомени, Българска национална телевизия е записала към 60 епизода в задатък, които щели да се излъчат през септември, октомври и ноември. След това играта серпантина, настояват осведомени. Засега няма дефинитивно решение за събаряне на предаването, само че всичко сочи, че нещата вървят натам.
Публиката хареса и Билалов, а рейтингът на „ Стани богат ” надмина даже новините по Нова телевизия, които се излъчват в същия часови пояс.
Иначе, от старта си в Англия през 1998 година, шоуто се радва на международен триумф. Неслучайно Любен Дилов-син споделя за нея, че това е игра, за която се подготвяш цялостен живот.

А това образно бе показано от режисьора на кино лентата „ Беднякът милионер ” Дани Бойл.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР