Ники Илиев сподели впечатленията и емоциите си от участието си

...
Ники Илиев сподели впечатленията и емоциите си от участието си
Коментари Харесай

Ники Илиев: Впечатлен съм от духа на баба Галя и внука й Галин

Ники Илиев показа усещанията и страстите си от присъединяване си в предаването " Бригада Нов дом ".

„ Радвам се, че помогнах на баба Галя и внука й Галин. Изживях го със сълзи на очи, тъй като от време на време ориста в действителност не е обективна. Когато майка ти те отхвърли, а татко ти почине рано, страдаш от тежка форма на диабет, а баба ти има единствено 1% зрение, в действителност не е елементарно. Галин няма никаква виновност за тези неща и все пак е положителен. Желае да помогне на баба си, да й се отблагодари, че го е отгледала “ – разяснява режисьорът в „ Тази заран “.

Той призна, че поддръжката му е била повече морална, макар че е лепил тапети и малко плочки в банятя, боядисал е входната врата и е помагал при преместването на мебелите.

„ На Галин скоро му се обадих. Той се зарадва и предходната събота се видяхме. Получил е доста оферти за работа след излъчването на епизода “ – показа Ники Илиев, който се приготвя за фотосите на втора част на кино лентата си „ Завръщане “.

Те ще стартират към 20 юни в Пловдив, след което ще продължат в Приморско и Поморие.

„ Актьорският състав е същият. Йоана Темелкова ще има по-голяма роля този път, ще се включи и Китодар Тодоров. Основната тематика е любовта и провокациите, пред които ни изправя “ – заключи режисьорът Ники Илиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР