Ники Илиев е на път да се събере отново с

...
Ники Илиев е на път да се събере отново с
Коментари Харесай

Ники Илиев се моли на Саня да се съберат

Ники Илиев е на път да се събере още веднъж с към момента законната си брачна половинка Саня Борисова. Актьорът и режисьор е помолил за амнистия екс половинката си, както и се е разкаял за това, че й изневери с колежката Даяна Ханджиева.

Синеокият красавец кръшна от брачното ложе с изигралата ролята на младата и красива лекарка Катерина от „ Скъпи наследници” Даяна Ханджиева. Според достоверни източници, той е почнал флирта си с нея още през есента на 2016 година От тогава, та чак до тази пролет, Илиев не спираше да харесва фотосите на любовницата си в обществената мрежа, както и да й поставя сърца. Разбира се, след началото на извънбрачната спекулация доброжелатели незабавно рапортуваха на законната му жена Саня, която постави завършек на връзките им и шавливият русокоско се изнесе от общия им дом, а Борисова остана да се шири в жилището.

Двойката, която се прочу и загаджи по време на сериала „ Забранена любов”, подписа брак през 2012 година и съюзът им минаваше за постоянен, до момента в който не се появи Даяна. В началото синът на дерматоложката Мирослава Кадурина отхвърляше за раздялата със законната му жена, само че преди няколко месеца призна, че не са дружно, а всеки е поел по своя път, само че бракоразвод към момента няма.

„ Уикенд” написа още, че напролет Ханджиева и русокосият красавец са прекратили връзката си, само че Ники не остана дълго самичък, а заби световна журналистка, с която се забавлява цяло лято. Уви, връзката им не изкара и 3 месеца и през днешния ден някогашният манекен моли за амнистия Саня. Режисьорът на „ Чужденецът” се надява, че русокоската още веднъж ще го прибере и поради това не спирал да умолява Борисова да откри метод да останат дружно. Той даже е изтрил Даяна от контактите си в обществената мрежа, с цел да покаже на към момента законната си жена, че съжалява за изневярата.

Унизената Саня обаче към момента не била толкоз благосклонна, като му заявявала, че доста я е наранил и цяла България й се смее на рогата. Според някои инатливата русокоска въпреки всичко ще преглътне гордостта си и ще елементарни на обичания си, тъй като без него с кариерата й е свършено. Според други обаче Саня няма да успее да събере частите от счупения си брак, а ще стартира на чисто нов живот с нов мъж.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР