Ники Хейли няма да се кандидатира за президент на САЩ.

...
Ники Хейли няма да се кандидатира за президент на САЩ.
Коментари Харесай

Ники Хейли няма да се кандидатира за президент на САЩ

Ники Хейли няма да се кандидатира за президент на Съединени американски щати. Това удостовери самата тя, с цел да разсее спекулациите след изненадващата си оставка като американски представител в Организация на обединените нации.

" Никой не ми има вяра, само че аз в действителност не премислям това. Знаете ли защо мисля? Да дремя ", съобщи тя в изявление за The Atlantic.

Според слуховете, Хейли има проекти да се кандидатира за президент от Републиканската партия. По време на първичните избори в партията, тя би се сблъскала с сегашния президент Доналд Тръмп, който ще се бори за преизбиране през 2024 година.

Самата тя признава, че е изморена от заеманите виновни постове през последните 8 години, по тази причина се нуждае от дълга отмора.

Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина, елементарно беше доказана на поста четири дни след встъпването в служба на Тръмп през 2017 година. Тя прокарва политиката на Тръмп в Организация на обединените нации, в това число изваждането на Съединени американски щати от Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида , избран от Хейли като " най-големия неуспех " на международната организация.

 Тръмп номинира Уилям Бар за основен прокурор и Хедър Науърт за дипломат в Организация на обединените нации
Тръмп номинира Уилям Бар за основен прокурор и Хедър Науърт за дипломат в Организация на обединените нации

Бар беше основен прокурор при ръководството на Джордж Буш-старши

Припомняме, че преди дни Тръмп номинира представителя на Държавния департамент Хедър Науърт за дипломат на страната в Организация на обединените нации.

Науърт, чиято номинация би трябвало да бъде доказана от Сената на Съединени американски щати , е някогашен сътрудник на Fox News.

" Тя е доста надарена, доста интелигентна, доста пъргава и аз мисля, че ще бъде уважавана от всички ", означи Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР