Никълъс Кейдж – американският актьор със сините очи, любимецът ни

...
Никълъс Кейдж – американският актьор със сините очи, любимецът ни
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж на 59: Внимавай да не изгубиш най-хубавото нещо в живота си, само защото не си сигурен

Никълъс Кейдж – американският артист със сините очи, любимецът ни от " Лице назаем " и " Да напуснеш Лас Вегас “ през днешния ден навършва 59 години! Истинското му име е Никълъс Ким Копола. Племенник е на великия режисьор Франсис Форд Копола и първи братовчед на София Копола.

" Трябваше да сменя името си, с цел да се освободя от това да се явявам на кастинги, носейки името Копола ", споделя Кейдж. Избира новото си име под въздействие на супергероя Люк Кейдж от известния комикс на Marvel. Интересува се от история, митология и антични цивилизации. Мечтае един ден да посети Великденските острови. Или да живее в Хонг Конг.

Става татко на 26 години, когато Кристина Фълтън ражда сина им Уестън Кейдж. Има и още един наследник - Кал-Ел, от Алис Ким. Дядо също става доста рано – на 50 година Бил е женен за Лиса Мари Пресли и Патриша Аркет. Състоянието му се възлиза на към 150 млн. $.

Той е една от най-щедрите звезди на Холивуд. През 2006 година подарява 2 млн. $ на „ Амнести Интернешънъл “ в помощ на децата бойци. Има Ламборгини, което е принадлежало на Али Реза Пахлави, наследник на последния ирански шах.



Ето и няколко мъдрости от Кейдж:

" За да бъдеш добър артист, би трябвало да си нещо като нарушител – би трябвало да искаш да нарушиш разпоредбите и да се бориш за нещо ново. "

" Всичко, което вършим, оставя отпечатък върху нечий живот. "

" Краят на света е в нашите ръце. И мозъци. Ние можем да се спасим. Или унищожим. И от нас зависи по какъв начин ще подходим към тази отговорност. "

" Не можеш да правиш изборите в живота си съгласно това, което другите мислят за вярно. Трябва да се вслушваш в гласа на личната си съвест. "



" Един от плюсовете на това да остаряваш, е, че си поставяш някои граници. Не единствено какво не би трябвало да правиш, а и какво не ИСКАШ да правиш. "

" Страстта за мен е доста значима. Влагам пристрастеност във всяко нещо, което върша. Ако спреш да се наслаждаваш на нещата от живота, те чака единствено едно – меланхолия. Мисля, че съм наследил това от татко си – той постоянно се вълнуваше от нещо. "

" Плача доста. Емоциите ми елементарно излизат на повърхността. Но в никакъв случай не пия успокояващи, даже и най-безобидни. Искам да изживявам всяко възприятие, каквото и да е то, в цялостния му набор, тъй като това ми оказва помощ да съм по-добър артист. "

" Внимавай да не изгубиш най-хубавото нещо в живота си, единствено тъй като не си сигурен. "



 
Още по темата22 декември 2022 | 00:5015 декември 2022 | 01:0030 декември 2020 | 13:34Коментари44 10 януари 2022 | 06:48 
Пълни нелепости дърдори Никълъс. Една елементарна пиянка.
 3 07 януари 2022 | 11:37 
Никълъс е умел смукач.
 2фаоѝг 07 януари 2021 | 14:41 
Това в действителност е Лютви Местан!!!!!
 1Ани 07 януари 2021 | 07:52 
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НИ РАДВА С ХУБАВИ ФИЛМИ!
 Добави КоментарНай-четени06 януари 202306 януари 202305 януари 202305 януари 2023
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР