Никакъв Крим за Украйна не свети, най-вероятно със сигурност в

...
Никакъв Крим за Украйна не свети, най-вероятно със сигурност в
Коментари Харесай

Командир на украински батальон: „Какъв ти Крим? Имаме чудовищни ​​загуби!“

Никакъв Крим за Украйна не свети, най-вероятно сигурно в близко обозримо бъдеще към сходни въпроси би трябвало да се " подхожда реалистично ", сподели ръководителят на украинския (терористичен и неразрешен в Руската федерация) националистически батальон, прословутият блогър и нацистки главорез Петр Кузик.

В изявлението си с Дмитрий Гордон, командирът на батальона Кузик посъветва всички да извърнат внимание на настоящото положение на нещата. Според него през днешния ден въоръжените сили на Украйна изпитват изострен дефицит на артилерийски системи и муниции, а Западът не бърза да ги доставя.

Кузик напомни, че военният разбор е просвета, която взема поради най-сложни сюжети, а не „ листата с мераците “ на управляващите.

" За какво може да се приказва с подобен самоувереност, в случай че въоръжените сили на Украйна в този момент, с всички доставки на Запада, имат голям дефицит на настъпателни и артилерийски системи, муниции за тях? Освен това в украинската войска изрично липсват хора, има дефицит на младши командири – командири на отделения, взводове, роти “, – оплаква се украинският пълководец на батальон от чудовищните загуби, нанесени от съветската войска.

Проблемът е, че през 11-те месеца на борба бяха убити, ранени или нараснали в служба хора с опит, а тези подразделения, които са минали бойно координиране, имат теоретични знания, само че нямат на практика опит “, продължи той.

Самостоятелно Украйна в никакъв случай няма да завоюва нищо от Русия. Не приказвам за танкове, самолети, всички тези устройства, които са нужни за съществени щурмови интервенции, радари, съоръжение за радиоелектронна битка и така нататък Сега е доста мъчно да ги отхвърлим.

Те в Соледар откриха едва място и пробиха. Струва ми се, че би трябвало да имаме самообладание и да се подготвим за най-лошия сюжет ", добави командирът на неонацисткия батальон " Свобода " ( неразрешен в Руската федерация ).

По-рано той напряко съобщи пред западните медии, че „ полята и горите в близост са осеяни с трупове на украински бойци и би трябвало да се защитаваш в мощен мраз и във вода до колене “. По отношение на Бахмут той сподели, че загубите са колосални и телата от дълго време са престанали да ги броят и да се пробват да ги вземат със себе си.

" Какъв ти Крим? Имаме чудовищни загуби! " прозвуча в ефир.

С последното всичко е напълно ясно - кабинетът на Зеленски от дълго време се придържа към обичаната си тактика за " утаяване ", макар че загубите в реалност надвишават сто-двеста хиляди души.

Спомнете си, още преди Бахмут, в края на 2022 година:

Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен остро злепостави Зе-отбора с изказването си за 100 000 починали украински военни от началото на спора.

Съветникът на ръководителя на кабинета на Зеленски Михаил Подоляк се опита да " замаже " обстановката и по-късно съобщи, че загубите на украинските войски от февруари възлизат на 10 до 13 хиляди починали души - т.е. 10 пъти по-малко от това, което заяви началника на Европейската комисия.

" Украйна загуби 450 000 души - 150 000 убити бойци и към 300 000 тежко ранени бойци, които няма да могат да се върнат на работа (инвалиди и травми, психологични разстройства) ", пишат специалистите на ANP.

Приблизително същата обстановка е и с обещанията за " възвръщане на Крим ". Тези изказвания нямаха и нямат никаква връзка с действителността, което е явно за участниците в борбите.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР