Никак не е добре, ако късметът изведнъж си отиде. Личният

...
Никак не е добре, ако късметът изведнъж си отиде. Личният
Коментари Харесай

3 нетрадиционни начина да изгоните лошия късмет

Никак не е добре, в случай че шансът внезапно си отиде. Личният живот се проваля, нищо на работа не можете да довършите - време е да измененията нещо.
Всичко се случва в живота. Понякога черната поредност от неприятни събития внезапно свършва и шансът безусловно ви следва по петите. Но различен път се случва по този начин, че неуспехите преследват човек, като не му разрешават да реализира задачите си. Ако неприятният шанс е безкраен и към този момент нищо не можете да извършите, време е да употребявате малко магия.
Признаци на неприятен шанс и аргументите за това:
Проблемите може да ви чакат у дома. Обикновено поредицата от неприятности стартира с повреждане на съществени артикули. Ако забележите, че хлябът ви не устоя дълго, бързо плесенясва, това постоянно е един от признаците за начало на проблемите.
Също по този начин думите на членовете на вашето домакинство могат да се трансфорат в знак за сходна черна поредност. Те внезапно стартират да се оплакват от живота, да приказват за своите непрекъснати неуспехи и провали.
Комуникацията с неудачници може да повлияе отрицателно на човек, тъй че в случай че в живота ви се появи „ мрънкалник “, намалете връзката с него до най-малко.
Причините за неприятен шанс могат да бъдат:
· кармично предразположение;
· хвалене, предпочитание за самовъзвеличаване и вследствие на това  самоурочасване;
·настроение за крах, отрицателно мислене, депресивни мисли, отвращение за превъзмогване на трудностите по пътя на живота;
· уроки, зли очи, проклинание, магия.
Ритуали за отърваване от неприятния шанс:
Най-лесният и ефикасен метод е молитвата за шанс. Използвана е от нашите предшественици, тъй че няма причина да се съмняваме в нейната мощ. Въпреки това, в допълнение към молитвата, би трябвало да вземете ограничения за пречистване на съзнанието си от отрицателни настройки. Настройте се на положителни мисли, повторете си насърчителни думи и започнете всяка заран с обичаната си ария, напитка, храна.
Магията на естествените сили: унищожаване на неприятния шанс от живота
За ритуала ще ви трябват:
· пръст;
· вода;
· свещ;
 Кои украшенията стават щит против злото Кои украшенията стават щит против злото
Защо би трябвало да се носят защитни амулети и бижута? Вероятно към този момент сте забелязали, че хората постоянно носят защитни бижута на китката си: гри...
· необятна бяла риза от натурален плат;
· саксия;
· семената или луковицата на цвете (например лале).
Вечер (времето на възходящата Луна ще бъде изключително успешно) пуснете косата си, облечете риза и останете боси. Поставете кутии с пръст и вода, запалена свещ и саксия с растения в четирите съществени направления. Застанете в центъра на кръга и произнесете вълшебен думи, покланяйки се на всеки предмет:
" Стъпвам на Майката Земя с боси крайници, абсорбирам силата. Измивам лицето си със студена вода, отмивам неприятностите. Аз се грея от ясното Слънце, възвръщам се. Дишам чист въздух, издишвам болежка и тъга. Ще взема очистителен огън, с цел да няма заболявания. Ще насипя плодородна земя, която дава живот. Ще засадя дете на Майката Земя и с вода ще полея, която подхранва живота. Чудно цвете ще порасне, ще отнеме тъгите и компликациите ми и ще избави живота ми от неприятен шанс. Ще го пусне през корените, само че ще зарови в земята. "
 10 неща, които не би трябвало да вдигате от земята 10 неща, които не би трябвало да вдигате от земята
Всяко нещо има своя " душа ", а също по този начин гълтам силата на притежателя си. Някои предмети са рискови находки, които могат да ви лишат...
След ритуала сложете саксията на насаме място и изчакайте поникването на кълновете.
Славянска молитва за отърваване от неприятен шанс
Влезте в банята в събота вечер. Пуснете студена вода и застанете под нея за малко, казвайки: " Измий ме! ". След това пуснете топлата вода и кажете: " Измий ме! "... Кажете същите думи откакто пуснете по-топла вода. След това, без да се изтривате, излезте от банята, отидете до огледалото и хвърлете остарял парцал под краката си. Застанете върху него и кажете:
" Докато водата тече от мен, капе, по този начин нещастието ме напуща. Възхищавам се на себе си в отражението, изговарям вълшебните думи. Нека има благополучие в живота ми и шанс. Оставям зад себе си всички оскърбителен празнословия, разтварям нов живот. "
След като изсъхнете, поставете парцала в торба и го изхвърлете през нощта от вкъщи или по-добре го заровете под остарял развален дънер.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР