Нихилизмът и безродието катастрофираха в своето безчестие с опитите си

...
Нихилизмът и безродието катастрофираха в своето безчестие с опитите си
Коментари Харесай

За Радев, който не харесва пилона е катастрофирал безродник и нихилист

Нихилизмът и безродието катастрофираха в своето непочтеност с опитите си да охулят и пречупят самодейността за издигане на националното знаме на България, съобщи президентът. От пресцентъра разпространиха и словото на президента Румен Радев, който взе участие в тържественото издигане на българския народен байрак на Рожен, отдадено на 111 години от Освобождението на Родопите и 120 години от Илинденско-Преображенското въстание.

Днес ние споделяме „ не “ на нихилизма и безродието, които катастрофираха в своето непочтеност с опитите си да охулят и пречупят тази самодейност. Днес ние демонстрираме, че няма мощ, пред която да отстъпим от своята принадлежност към жанр и Отечество, продължи той.

Инициативата, за която се приказва, че стоят ПР-ите на президент, породи доста разногласия и разделяне. Скандалът стана още по-голям, когато стана ясно, че държавни компании, които са на загуба са правили великодушни и " доброволни дарения " за построяването на пилона. Ден преди разкриване от " Музикаутор " се заканиха да съдят уредниците, които не са уредили авторските права, а примата на българската сцена Лили Иванова отхвърли да пее на събитието.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР