Ние знаем, че ще победим, че Русия вече загуби. Въпрос

...
Ние знаем, че ще победим, че Русия вече загуби. Въпрос
Коментари Харесай

Сергий Дмитриев от украинския фронт: Ние знаем, че ще победим, Русия вече загуби

" Ние знаем, че ще победим, че Русия към този момент загуби. Въпрос на време е Руската федерация да се разпадне ", това сподели от украинския фронт в особено изявление за Агенция " Фокус " капелан Сергий Дмитриев, член на бригада " Княз Острожки " в коментар по тематиката какво е належащо на украинския боец сега - повече оръжие или повече религия в успеха.

" Ако съпоставяме украинско-руската война с Втората международна война и съпоставим Русия с фашистка Германия, то в този момент е като през 1942 година и моментът на поврат и загуба за хитлеристка Германия. Путинска Русия към този момент загуби и е въпрос на време да се разпадне Руската федерация. Разбира се, всичко зависи от страните, които биха могли повече да помогнат на Украйна в отбраната на своите, посредством въоръжение, тъй като в случай че Украйна загуби, ще загуби целият цивилизован свят ", добави той.

" Нашият фронт е " източен ". Украинската войска през днешния ден пази своята страна, своята земя от по този начин наречената " най-силна войска в света ", въпреки " силата " ѝ да е под въпрос и по-скоро е една от най-многочислените армии в света. Ние отстъпваме по количество на военнослужещите пет пъти, а мисля -  може и повече, а и военните ни ресурси също са по-малко. И ето - такава голяма страна агресор, като Руската федерация, през днешния ден не може да се придвижи във вътрешността в Украйна и ни един регионален център и ни един огромен град не е завзет от нея ", добави капелан Дмитриев.

На въпроса по какъв начин посрещат празниците - Рождество Христово и идната нова година на фронта, Сергий Дмитриев отговори:

" Както постоянно - нищо не се трансформира. За 8 години война ние свикнахме да честваме по време на войната, да обичаме по време на войната, да се радваме на живота. Хората привикват с всичко ".

превод: Росица Лаханова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР