Ние винаги сме казвали, че в тази ситуация може да

...
Ние винаги сме казвали, че в тази ситуация може да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кабинет може да сработи, ако няма политически лидери в него


Ние постоянно сме казвали, че в тази обстановка може да сработи кабинет, в който няма политически водачи. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ съпредседателят на „ “ във връзка апела на водача на Иванов да застане отпред на държавно управление с третия мандат.

След като през вчерашния ден от „ “ върнаха втория мандат за постоянен кабинет несбъднат, президентът Румен Радев би трябвало да връчи до 16 януари третия мандат на партия по негов избор. Един от разновидностите е той да отиде в „ “.

Иванов акцентира, че е извънредно значимо да се образува постоянен кабинет сега и Демократична България е подготвена да поеме тази отговорност.

„ “ е подготвена да поеме отговорността за това да направи всичко допустимо да бъде излъчен кабинет. Не кой да е, а който ще може да реши пет огромни национални задания, които стоят пред нас и които могат да бъдат решени единствено в този момент. Ако отидем на избори, ние слагаме под подозрение тези задания. Общото сред тях е, че те в действителност приключват архитектурата на това, което всички мечтаем - европейска България “, съобщи той.

По думите му главните задания са: влизане в Шенген и Еврозоната, правосъдната промяна, осъществяване на Плана за възобновяване и развиване и модернизацията на българската войска.

Съпредседателят на Демократична България акцентира, че в случай че има кабинет от третия опит, той няма да бъде съдружен, а формиран на база на единодушие по национални цели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР