Ние възрастните може да научим много от децата. Или да

...
Ние възрастните може да научим много от децата. Или да
Коментари Харесай

Hip&Hopps: био памук и готин look

Ние възрастните може да научим доста от децата. Или да си напомним неща, които с напредъка на годините, килограмите и сантиметрите сме не запомнили. Хлапетата населяват един достоверен и органически свят на магии и въображение. Ние единствено ще спечелим, в случай че се вдъхновим от тяхната сила и рискована природа. Децата ни демонстрират пътя към сбирка от истини, които сме не запомнили под похлупака на ежедневните грижи.

Малчуганите имат доста по-естествен и необременен метод към света. Те могат да ни покажат хубостта на дребните елементи и мащаба на „ огромната картинка “. Децата с в крайник с времето и с модата. Те схващат доста повече, в сравнение с ние си мислим. Нашите девойки и момчета построяват своята еднаквост със качества и жанр. Те учат, играят, радват ни и показват себе си на света. Децата знаят, че облеклата са извънредно значими в учебния двор, на площадката, по улиците на града, в прегръдката на природата и на път за обичаното село.

Малките индивиди схващат от мода и разпознават качеството. А ние би трябвало да вдъхновим и възнаградим тяхното търсене за най-хубавото с нищо по-малко от най-хубавото. Hip&Hopps е личната марка детски облекла на Kaufland и идва при децата с оня органически заряд, който те познават по-добре от нас. Линията предлага облекла за деца от 6 до 10 години, направени от естествени нишки от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* .

Снимка: Kaufland

Модата не е единствено за нас. Децата доста добре знаят, че готините и комфортни облекла са по едно и също време инструмент за страхотното преживяване на околния свят и еднаквост за богатиия пейзаж на детските връзки. Те са ориентир в чудния лабиринт на израстването. Комфортът оказва помощ за игрите и приключенията, а якия дизайн подслажда самочувствието и светоусещането.

Достъпните цени са положителната вест за родителите. Модерни детски блузи за супер прекарване в всекидневието. Спортен панталон за момчетата и състезателен чеп за девойките, тъй като удоволствието от изразходването на сила с другари не може без улеснение. Стилен чорапогащник за дребните принцеси, топъл пуловер и карирана риза като съвременна ризница за дребните рицари. Дънки с гръмък кант, суитшърт и боти за бъдещите дами, спортни обувки за младите спортисти, якета, с цел да е топло и готино. Чанти, аксесоари, гумени ботуши, сгъваеми цветни чадъри, непромокаеми панталони. И, несъмнено, кецове.

Всички артикули на Hip&Hopps са с висококачествена направа, оптимална издръжливост и функционалност. Преработените естествени нишки, употребявани за облеклата, са от мек и комфортен за носене органически памук без замърсители. Линията е създадена при щадящи околната среда условия и са тествани в самостоятелни лаборатории и институти.

Децата имат нюх към достоверността и връзка с природата. Те са „ био “ освен тъй като по този начин е съвременно, само че тъй като по този начин им идва от вътрешната страна. Но също така са и съвременни. Защото модата е за младите.

Снимка: Kaufland

*Стандарт GOTS : Глобалният органически текстилен стандарт включва международно приети наставления, които подсигуряват стабилно произвеждане на текстил – от добива на биологично създадени естествени първични материали, през екологично и обществено отговорно произвеждане, до транспарантното обозначаване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР