Ние в момента наблюдаваме политическа катастрофа, която започва да прилича

...
Ние в момента наблюдаваме политическа катастрофа, която започва да прилича
Коментари Харесай

Експерти: Наблюдаваме политическа катастрофа

Ние сега следим политическа злополука, която стартира да наподобява на снежна топка. Наблюдаваме злополука, която ръководещите гледат в профил и чакат да видят кой ще е идващият.
Така политологът Димитър Ганев и социологът Стефан Георгиев разясниха пред Българска национална телевизия политическата конюнктура в страната и най към този момент абсурда с евтините жилища на властта.

Коалицията не е толкоз единна, колкото ни беше обяснявано година и нещо. Май месец ще бъде един доста значим месец, тъй като тогава ще стане ясно на къде отива поддръжката за българските партии, сподели социологът Стефан Георгиев.

По думите му този скандал към този момент в действителност е минал на едно друго равнище по отношение на нападките от Валери Симеонов към министър Ангелкова. Той го дефинира като метод за почистване на персонални сметки.

" Две седмици продължава абсурда с евтините жилища на властта. Всеки ден излиза нещо ново. Последната офанзива е от през вчерашния ден и тя идва от самата ръководеща коалиция – казусът с Николина Ангелкова “, подсети Георгиев.

Скандалът " Апартаментгейт " опустошава всичко като лавина. Скандалът бих определил към този момент като политическа чума. Не помня по кое време сме имали толкоз нескончаем скандал. Винаги един скандал е покривал различен. Сега тази политическа чума не се знае по кое време ще бъде спряна. Част от елементарните българи също получават парцели на данъчни оценки. Имотния указател ще се трансформира в този момент в новите досиета, съобщи Димитър Ганев.

Той разяснява в действителност ли Корнелия Нинова е предложила на Михаил Миков 30 млн. лева за лидерския пост в Българска социалистическа партия. „ Най – елементарно е един скандал да бъде похлупен с различен. Дали обаче сагата с парцелите ще продължи с нови епизоди, нови лица или ще стартират да излизат фигури, които да удостоверяват или отхвърлят този рушвет, ще забележим скоро “, съобщи Ганев.

Според него обществото чува единствено едно – лист от хора, които имат скъпи парцели и в резултат на това на идните изборите на 26 май е доста евентуално да има оттегляне на избиратели
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР