Ние трябва да засилим натиска срещу Русия, това заяви британският

...
Ние трябва да засилим натиска срещу Русия, това заяви британският
Коментари Харесай

Лондон: Да засилим натиска срещу Русия

" Ние би трябвало да засилим натиска против Русия ", това съобщи английският външен министър Лиз Тръс, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3713
От дипломатическата централа на Лондон оповестиха, че нейният началник счита да замине за Полша, където ще организира диалози с външните министри на страната – хазаин Збигнев Рау и на Украйна – Дмитро Кулеба. Оттам тя ще моли към членките на Европейския съюз, Съединени американски щати и други страни да засилят икономическия напън против Русия.

" Ние постоянно сме били уверени, че излаз от всяка една рецесия би трябвало да се търси и намира на масата на договарянията. Руският президент Владимир Путин обаче не демонстрира съществено отношение към дипломатическия метод ", съобщи още Тръс.

 

" Ето за какво ние би трябвало да засилим натиска против Русия, " съобщи още тя.

От началото на съветската експанзия против Украйна Киев прикани страните по света да спрат вноса на съветски нефт, газ и въглища, напомни Би Би Си.

Междувременно от Европейски Съюз обявиха, че в Брюксел започнаха договаряния да налагане на още ограничавания против Москва, това съобщи Българска телеграфна агенция.

Малко по-късно в през днешния ден съветският президент подписа декрет, с който се усложнява процесът на издаване на визи на жители на Европейски Съюз, Съединени американски щати, Канада, Швейцария, Норвегия, Исландия, Черна гора, Северна Македония и други страни. Мярката е подхваната поради налагането на стопански наказания против Русия, заяви сръбското радио Б92.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР