Ние сме задължени да създадем поколение, свободно от тютюнев дим,

...
Ние сме задължени да създадем поколение, свободно от тютюнев дим,
Коментари Харесай

Крал Чарлз III призова за по-строги наказания за сексуални посегателства над деца

" Ние сме задължени да създадем потомство, свободно от тютюнев пушек ", това сподели английският крал в първата си тирада пред Народното събрание като държавен глава на Обединеното кралство, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 229
Според монарха държавното управление на Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, би трябвало да вкара по-строги ограничавания върху търговията с цигари и други произведения от тютюн. Той също сподели: Ние би трябвало да създадем по този начин, че децата, които в този момент са на 14 години и по-малко, в никакъв случай да не подушат тютюнев пушек.

се спря и върху положението на опазването на здравето на Острова. " Положението на медицинските служащи би трябвало да се усъвършенства, с цел да могат британците да получават по-качествени здравни услуги ", акцентира той.

Монархът също прикани кабинета да приготви и прокара закони, които да ускорят стопанската система Англия и да лимитират незаконната имграция в страната му.

Кралят настоя да се вкарат по-строги санкции за хората, направили тежки закононарушения, в това число и полови похищения над деца.

За да чуят речта на краля, в Народното събрание дойдоха министър-председателят, членове на държавното управление, водачът на най-голямата опозиционна мощ Лейбъристката партия – Киър Стармър и депутати.

бе придружаван от брачната половинка си Камила Паркър Боулз.

Докато кралят и кралицата излизаха от постройката на Народното събрание, те бяха освиркани от група републиканци.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР