"Ние сме внимателни и се вслушваме във всяка критика. Днешният

...
"Ние сме внимателни и се вслушваме във всяка критика. Днешният
Коментари Харесай

Дариткова: Опозицията неистово иска да вземе властта!

"Ние сме деликатни и се вслушваме във всяка рецензия. Днешният спор няма да има никакъв принос към българския парламентаризъм. Хората умеят да разграничат гласа на омразата. В българския парламент има доста негативизъм ", това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

"Колегите от Българска социалистическа партия са внасяли претенции за чуване на премиера Бойко Борисов в пленарна зала. По значимите въпроси той е идвал в Народното събрание. Когато, обаче въпросите те са били неточно заложени, е била дадена опция на отрасловите министри да отговорят ", посочи тя в в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"За страдание поради държанието на опозицията и очакванията това да им донесе някакъв дял, неглижираха работата на Народното събрание. Ние не сме си задоволителни и се нуждаем от коректив, само че такава съпротива, която се крие, не оказва помощ на парламентаризма.

На този стадий виждаме едно неистово предпочитание за завладяване на властта. Надявам се на градивни оферти, ние сме подготвени да ги приемем ", изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

"Не сме безгрешни. Търсим коректив за грешките си. Показали сме, че можем да носим отговорност. Тежката обстановка сега ни кара да останем в ръководството и да оправдаем доверието на гласоподавателите ", акцентира Даниела Дариткова.

"Резолюцията за върховенството на закона в България я одобряваме като чисто политически акт. Тя беше подкрепена от избрани политически сили. Приемаме отговорно всички други отчети на Европейска комисия, тъй като те се базират н справедлива оценка ", сподели тя.

"Диалогът е значим, той дава поддръжка на държавността ", посочи Дариткова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР