Ние сме влезли в политиката не да изпълняваме нечии заръки,

...
Ние сме влезли в политиката не да изпълняваме нечии заръки,
Коментари Харесай

В шарлатания или за отпор на политическо инженерство ги обвиняват, питат от ПП

" Ние сме влезнали в политиката не да изпълняваме нечии заръки , а да отстояваме правилата си и да работим в интерес на жителите ". Така отговори на обвиняването от преди няколко дни на президента Румен Радев, че в " Продължаваме промяната " са шарлатани, депутатът от Политическа партия Андрей Гюров .

: " За страдание, българите получиха неистина. Но както надживяхме автократичния модел, по този начин ще надживеем тази шмекерия ", на което Андрей Гюров опълчи обвиняване за желание за политическо инженерство . " Ако президентът си е мислил, че това е политическо инженерство, което ще следва да прокарва концепциите на персони или институции, то значи грешката е у него . "

На въпрос дали Радев обаче е техният " политически татко ", депутатът от Политическа партия сподели: " Ние нямаме татковци или майки в политиката. " Гюров уточни, че задачата на " Продължаваме промяната ", с която са и влезнали в политиката, е да бъде разграден модела " Борисов " и да дадат нова вяра с една нова визия за страната.

Припомняме, че думите на Радев, безусловно и с потребление на същата словоформа, .

Освен това Гюров акцентира, че самите Петков и Василев са създали доста за рейтинга на президента Румен Радев и в този смисъл той също по някакъв метод е предал тяхното доверие. Това изключително си проличава в последните месеци, когато, по думите на Андрей Гюров се вижда ясно възобновяване на модела на ръководство на ГЕРБ и то с дейната помощ на служебното държавно управление на Радев. Видни са и координираните дейности сред президентството и партия ГЕРБ , уточни депутатът, само че и той, както има навика към този момент на прави Бойко Борисов, даде задача на публицистите да осветлят връщането на фрагментите от остарялото ръководство.
 Хармоничен дует Борисов и Радев, въпреки и Асен Василев да не им свети
Хармоничен дует Борисов и Радев, въпреки и Асен Василев да не им свети

Политическа партия няма да поддържа кабинет с присъединяване на ГЕРБ

" Донякъде даже се веселя , че споделя (президента Радев, бел.ред.), че е сбъркал на фона на видните дейности от последните месеци с връщането на хората на ГЕРБ и възобновяване на модела на ръководство на ГЕРБ. Това е очевидно за всички български жители - координираните дейности сред президентството и партия ГЕРБ ", съобщи Андрей Гюров.

В последните месеци от " Продължаваме Промяната " следили, че вместо да се разгражда моделът и да се работи в посока правосъдна промяна и битка с корупцията , се виждало възстановяване на модела и връщане на фрагменти на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. " За всички е ясно какъв брой координирани са дейностите на Президентството, служебното държавно управление и партия ГЕРБ ", сподели още Гюров.

Депутатът от Политическа партия изясни, че с номинирания за министър председател с от " почитание " .

" Продължаваме промяната " към този момент са декларирали позицията си, че няма да поддържат първия мандат, декларирали са и своите цели . Затова единствен диалог по цели може да се състои, в случай че държавното управление бъде гласувано и мине в пленарна зала. Андрей Гюров не се нае да предвижда може ли да се чакат за пробутване на държавно управление на малцинството идната седмица, като увери, че държанието на Политическа партия е и ще бъде изцяло правилно.
 Кирил Петков се надява да няма игри с кворума при гласоподаване на кабинет
Кирил Петков се надява да няма игри с кворума при гласоподаване на кабинет " Габровски "

Всички депутати на Политическа партия ще бъдат в пленарна зала и ще гласоподават против
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР