Ние сме в сложна ситуация - виждаме какво става в

...
Ние сме в сложна ситуация - виждаме какво става в
Коментари Харесай

Ивайло Дичев: Това правителство може да свърши добри неща, ако не падне

" Ние сме в комплицирана обстановка - виждаме какво става в прокуратурата, чакаме бюджет. Всеки миг това държавно управление може да падне, да се надяваме да свърши някои положителни работи преди този момент ”,каза в ефира на Nova News културологът Ивайло Дичев.

Той добави, че " никакъв различен ход нямаме сега, с изключение на конституционна промяна. Тя не може да стане без Движение за права и свободи, които държат на своя народен представител Делян Пеевски, който стана член на Комисията за конституционни въпроси. Трябва някак си да се преглътне взаимоотношението с него – няма различен метод. Трябва да се търси взаимоотношението с Българска социалистическа партия, с Има Такъв Народ. От една страна е символиката, погнусата, въпреки това е разсъдъкът ”.

Според Дичев „ Възраждане ” припомнят на края на нацистката групировка на Хитлер.

„ Очевидно е, че прокуратурата е под властта на някакви сили, които не знаем какви са ”, разяснява културологът отдръпването на шестима членове на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет на първото предложение за освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

„ В политиката няма по какъв начин да не се вършат взаимни отстъпки. В такава обстановка сме, в която нещата са извънредно сложни ”, изясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР