"Ние сме в контакт с извънземни", това е заявил пенсионираният

...
"Ние сме в контакт с извънземни", това е заявил пенсионираният
Коментари Харесай

Ексвоенен от Израел разкри извънземна тайна

"Ние сме в контакт с извънземни ", това е декларирал пенсионираният военачалник от въоръжените сили на Израел и сега учител в локален университет Хаим Ешед, написа в. Джерусалем пост.

По думите на индивида, ръководел над 30 години програмата за галактическа сигурност на еврейската страна, страната му и Съединени американски щати в продължение на дълго време са контактували с представители на Галактическа федерация.

Според Ешед извънземните не са желали да се афишират пред други страни, тъй като човечеството не е било готово да се срещне с рационални същества от други планети. Той също е показал, че от Галактическата федерация са помогнали на американците в проучването на Марс. "Под повърхността на Червената планета има научна база. Там работят и хора, и извънземни ", е споделил още ексвоенният.

Мъжът на въпрос на публицист за какво е разкрил за контактите и съдействието чак в този момент е дал отговор: Има неща, което не би трябвало да се разгласяват незабавно. Ако бях съобщил тази вест преди пет години, несъмнено щяха да ме приберат в профилирана болница. Сега хората станаха по-отворени към новото и това е за положително.

Преподавателят обаче не е споделил за какво е оповестил за контактите сред извънземните и хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР