Ние сме срещу гастрольорите в министерствата, а не срещу коалицията,

...
Ние сме срещу гастрольорите в министерствата, а не срещу коалицията,
Коментари Харесай

Марешки отново захапа Каракачанов

Ние сме против гастрольорите в министерствата, а не против обединението, която ръководи сега. Това съобщи пред Нова водачът на " Воля " Веселин Марешки.

По думите му обединението е спечелила изборите, ръководи си, а на идващите избори българският народ ще им сложи оценката.

Марешки нападна Каракачанов и договорката за самолетите, като изтъка, че сме очевидци на грабежа на България за десетилетия наред.

Марешки разкритикува и предлагането на Каракачанов да се понижат условията за психическа подготвеност като посочи, че това са безобразия, които хората в армията не ги одобряват.

" Ние не влизаме в Народното събрание, с цел да забогатяваме и да се учим и да гастролираме в разнообразни министерства, от които нищо не разбираме и да им проваляме политиките там ", разяснява той.

Марешки изиска на есен - до всеки законопроект, прокарван от Вътрешна македонска революционна организация, да стои индивидът, който го прокарва, с цел да са уверени, че той не е лобистки.

На въпрос за какво водачът на " Воля " по този начин се е вгледал във Вътрешна македонска революционна организация, да не би поартиите да се борят за една и съща роля в пиесата, Марешки отговори: " Няма по какъв начин да се борим за роля на корупционни политици и лобисти. Всички лобистки неща идват от Вътрешна македонска революционна организация ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР