Ние сме реалисти, двамата с г-н Паси, но позитивни реалисти.

...
Ние сме реалисти, двамата с г-н Паси, но позитивни реалисти.
Коментари Харесай

АЛАРМА! Паси ексклузивно: Това е ахилесовата пета на България, заради която Путин може да ни атакува

Ние сме реалисти, двамата с господин Паси, само че положителни реалисти. Вярваме, както и целия български народ, не желаеме следващата неустойчивост, нови избори. Искахме да спим умерено със съвестта си. Това сподели пред Нова телевизия в директно във включване от Атина президентът Росен Плевнелиев във връзка договарянията на така наречен контактна група за сформиране на държавно управление.

Една от огромните аргументи да се захванем с тази „ задача невъзможна “ е, че за трети път в последните 33 година националният ни живот се дефинира от геополитиката “, сподели от своя страна някогашният външен министър Соломон Паси. Първите два пъти са били при рухването на Берлинската стена и след атентатите в Съединени американски щати на 11 септември 2001 година

„ Беше доста повече проучвателна задача, с цел да забележим какво може да се събере зад една такава геополитическа тактика “, сподели той по отношение на договарянията за сформиране на кабинет.

„ Съдбата ни събра с доктор Паси, тъй като това беше моя, само че и негова концепция, само че никога на господин Борисов “, сподели Плевнелиев във връзка основаването на контактната група.

Той разкри, че преди два дни при изпращането на немския дипломат той имал късмет да си приказва час и половина с Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Лена Бориславова.

Плевнелиев заяви, че идната седмица ще има среща „ пред камери “ сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “. „ Г-н Борисов няма да участва. Още е рано за лидерска среща “, изясни той, само че посочи, че от името на ГЕРБ ще участва Томислав Дончева, а на Политическа партия – Петков и Василев.

„ Двете политически партии стартират да си приказват. Което ние намираме за извънредно положително, ние няма да присъстваме на тази среща, само че тя ще се състои “, увери президентът от интервала 2012-2017.

Соломон Паси пък съобщи, че България би трябвало да постави всички старания да си върне територията към устието на река Камчия, която е „ съветски анклав с размерите на Ватикана “.

„ Това е ахилесовата пета на България, поради която Путин може да реши да нападна нашата страна “, предизвести той.

По отношение на договарянията за сформиране на кабинет Росен Плевнелиев уточни, че шансът това да стане с трети мандат, връчен на „ Демократична България “ (ДБ) е огромен.

„ Това е един доста сериозен вид, доста сериозен късмет. Ако Демократична България вземат мандата, те автоматизирано ще бъдат подкрепени от ГЕРБ и Политическа партия. Те могат да сформират едно доста солидно държавно управление, което да направи чудеса “, сподели той и добави, че след осъществяването на най-важните цели това държавно управление може да се разпусне тъкмо преди локалните избори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР