Ние сме пуснали 60 000 мигранти да преминат нелегално към

...
Ние сме пуснали 60 000 мигранти да преминат нелегално към
Коментари Харесай

Йончева се опасява, че Германия ще ни върне 60 000 мигранти

Ние сме пуснали 60 000 мигранти да преминат незаконно към Европа и има риск за България те да бъдат върнати от Германия у нас . Това стана ясно от думите на депутата от Българска социалистическа партия и публицист Елена Йончева по тематиката за мигрантската рецесия и провокациите пред решаването ѝ в ефира на bTV.
Истината е, че преградното оборудване, което направихме, то ги канализира (мигрантите - бел. ред.). Вие да сте чули за разрушен огромен канал за мигранти? Аз не съм чула. Ние сме пуснали 60 000 мигранти да преминат незаконно към Европа. България на процедура признава, че управлява тези канали откакто не сме разрушили нито един канал , разясни Йончева.
Аз считам, че истината в един миг ще излезе и ще стане ясно защо става въпрос. Нямаме вид да кажем, че не желаеме тези хора да бъдат върнати в Българи я. В резултат на Дъблинското съглашение ще ни бъдат върнати, разяснява още Елена Йончева.
Припомняме, че немската ръководеща коалиция стигна до консенсус за нов закон за миграцията. Според консенсуса, връщане на мигранти от Германия ще има единствено в случай че става въпрос за поискали леговище хора в друга страна-членка на Европейски Съюз и единствено в случай че Германия и въпросната държава-членка имат подписано съглашение .

Ние не можем да кажем на кого ще бъде обещано на концесия летище София, само че самият факт, че се взима на мрачно и не се дава информация на депутатите и съдружните сътрудници на ГЕРБ, демонстрира, че нещо се крие, изрази безпокойство Йончева. Имаше доста европейски туроператори, които желаеха да вземат участие в концесионирането. Но най-после останаха единствено две турски компании . Ние не споделяме, че е неприятно турска компания да вземе концесията. Едната от турските компании, които щяха да завоюват концесията, в случай че не я беше прекратило служебното държавно управление, е компанията, която строи най-голямото летище в Истанбул, стана ясно от думите на депутата от Българска социалистическа партия.
Според Йончева летище София е печелившо летище. За предходната година е имало над 11,5 млн. лева облага.
По думите на Йончева ставаме значително подвластни от Турция - поради мигранти, енергийни планове и възможното отдаване на концесията на летище София на турска компания . Целият информативен масив, който има летището, ще се употребява от страната, която поема концесията, означи Йончева. Виждаме, че Турция държи един огромен коз в ръцете си - мигрантите.
Според Йончева ГЕРБ не престават да одобряват лобистки закони, като този с бездимните цигари. Дава се доста неприятен знак към задграничните вложители. 1000% при ръководството на Борисов са намалели задграничните вложения , означи още Елена Йончева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР