Ние сме против изискванията на Закона за публичните предприятия да

...
Ние сме против изискванията на Закона за публичните предприятия да
Коментари Харесай

Червен депутат: Опитват се да прокарат лобистки текст в Закона за публичните предприятия

Ние сме срещу условията на Закона за обществените предприятия да не се ползва за сдружения, които реализират действия като кредитни институции .
Това сподели заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов от парламентарната естрада по отношение на текстовете от Закона за обществените предприятия на второ четене.
Той дефинира текста като лобистки . Проданов изясни, че това значи Българската банка за развиване да бъде изведена от обсега на този закон.
„ По принцип ние поддържаме огромна част от текстовете, които са препоръчани в този закон по простата причина, че Българска социалистическа партия от дълги години упорства за основаването на подобен закон, който да има ясни правила и правила на ръководство на държавните и общински предприятия с 50 % държавна и общинска благосъстоятелност.
Дълги години Българска социалистическа партия предлага подобен закон и той не беше възприеман от ръководещото болшинство от ГЕРБ. Сега под натиска на организацията за икономическо съдействие и развиване, въпреки всичко този закон беше вкаран на вниманието на Народното събрание “, сподели още Проданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР