Ние сме подготвили за вас 2 маски – чудо, които

...
Ние сме подготвили за вас 2 маски – чудо, които
Коментари Харесай

Най-ефективните маски за коса за бърз растеж и плътност

Ние сме подготвили за вас 2 маски – знамение, които в най-кратки периоди ще подобрят растежа на косата ви!

Ако прилагате редовно маските, подобрявате кръвообращението в скалпа, подхранвате косата си и я укрепвате, подобрявате растежа, премахвате непотребните мазнини, придавате ѝ обем, компактност, искра и разтегливост.

Този резултат на маската се дължи на наличието на дрожди, протеини, разнообразни минерали (особено желязо, манган, цинк, магнезий, калций), витамини от група В, D, PP.

Взети дружно, тези съставни елементи обезпечават на маската подобен замайващ резултат.

Ако следвате курса на лекуване, за малко време косата ви ще порасне безусловно като дрожди.

За да извършите процедурите, вземете по-голям съд, тъй като, както знаете, дрождите по време на ферментация увеличават размера си. В тази публикация ще споделим с вас най-ефективните предписания за маски за косата.

Маска с квас

Съставки:

1 супена лъжица вода1 супена лъжица мая1 супена лъжица захар1 супена лъжица мед2 супени лъжици горчица на прахуляк

Начин на подготвяне:

Маята се разтваря в топла вода и се прибавя захар, с цел да се форсира процесът на ферментация. След като дрождите ферментират, ги смесете с мед и горчица.

Нанесете маската върху корените на скалпа и косата. След това сложете найлонова торбичка и увийте главата си с забрадка.

След един час, сместа би трябвало да се измие, използвайте елементарен шампоан за това. Ще имате усещането, че косата на главата ви се е удвоила!

Маска с прибавянето на смес от пипер

Съставки:

30 грама суха мая2 супени лъжици смес от пипер1 супена лъжица вода

Начин на подготвяне:

Маята се разтваря във вода и по-късно се прибавя тинктурата от пипер. Нанесете маската върху корените на главата и косата, по-късно поставете найлонова торбичка и забрадка на главата.

Маската би трябвало да се съхранява не повече от 20 минути, в противоположен случай рискувате да получите дразнене на кожата. След 20 минути сместа би трябвало да се измие, като се използва лек шампоан.

Вижте още: Рецепта с жълтък и мед за лекуване на гнойни рани

Отделяйте по малко време за косата си, това е толкоз елементарно! Ако употребявате тези прекрасни маски за коса най-малко един път седмично, скоро ще можете да си вършиме зашеметяващи прически!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР