Ние сме живи благодарение на ваксинирането, каза проф. Сергей Игнатов

...
Ние сме живи благодарение на ваксинирането, каза проф. Сергей Игнатов
Коментари Харесай

Проф. Сергей Игнатов: Ние сме живи благодарение на ваксинирането

Ние сме живи с помощта на имунизирането ", сподели проф. Сергей Игнатов в БТВ „ Тази заран ". По думите му би трябвало всеки човек да се замисли са личния си живот и за този на хората към него. Ходим по улиците и не виждаме този резултат на пандемията, споделя Игнатов, само че в това време умират хора. Ние сме живи с помощта на имунизациите. Египет, да вземем за пример, до 1988 година са били 42 млн. население. Сега са към 100 млн., тъй като взеха решение проблемите с детската смъртност точно с имунизирането, сподели Игнатов. Той разяснява, че страната ни не е изключение за отрицателното отношение към имунизациите. България е дребна частица от веригата на подправените вести и недоверието. Във Франция отношението към имунизациите не е доста позитивно, споделя той.

Според проф. Игнатов у нас имунизирането върви добре и даде образец с Литва, където живее от години. Там имунизирането още е на равнище приблизително учебно заведение, само че тук се имунизирах като учител. Ваксинират се не просто преподавателите, а администрацията, защитата и всички искащи чиновници в образователните заведения, разяснява Игнатов.

Вчера следващият марсоход кацна на Червената планета и изпрати първите фотоси. Понеже всички споделят, че доста бързо били направени имунизациите - науката толкоз бързо се развива сега, че дори постепенно бяха направени, счита Игнатов.

Според проф. Игнатов дребните деца са най-ощетени от обстановката с ковид поради онлайн образованието. Човек когато има вероятността на миналия живот си споделя една-две години, не съм се трансформирал кой знае какъв брой, споделя Игнатов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР