Ние сме фокусирани върху доходи, бюджет и съдебна реформа. А

...
Ние сме фокусирани върху доходи, бюджет и съдебна реформа. А
Коментари Харесай

Явор Божанков: БСП е фокусирана върху доходи, бюджет и съдебна реформа

" Ние сме фокусирани върху приходи, бюджет и правосъдна промяна. А такава значи и основна оставка на Гешев. Въпросът е и личен, и нашата парламентарна група е декларирала, че е за оставката на Иван Гешев, съобщи определеният за депутат от " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков в ефира на Българска национална телевизия.
Той дефинира като невиждано настояването от страна на прокуратурата на документи от събрания на Българска социалистическа партия. Божанков напомни, че основният прокурор по сигнал на Кирил Добрев се намесва във вътрешнопартийния ни живот и бе безапелационен, че това е неуместно. " Ние не сме се борили 200 дни, с цел да свалим ГЕРБ и да получим ГЕРБ на квадрат. Казвам го с голямо страдание, тъй като е имало време, в което аз самия съм протестирал в поддръжка на президента Радев и не съм очаквал, че това ще пристигна ", съобщи още Божанков. 
Той е безапелационен, че Българска социалистическа партия са бариера пред реставрацията на остарелия модел ГЕРБ-ДПС. Според него е безспорно, че вътрешните фронтове в Българска социалистическа партия са оказали въздействие върху резултата на левицата на изборите. >  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР