Ние сме единствената опозиция в Столичния общински съвет (СОС). Ние

...
Ние сме единствената опозиция в Столичния общински съвет (СОС). Ние
Коментари Харесай

Деян Николов за унищожаването на уродливата фашистка измет: Метафора

Ние сме единствената съпротива в Столичния общински съвет (СОС). Ние и Има Такъв Народ. Българска социалистическа партия са подготвени да влязат в необятна сглобка с ПП-ДБ и ГЕРБ, само че ги е боязън какво ще кажат хората. За БСП е извънредно значимо да кажат, че ще има краткотраен ръководител на СОС. Всички партии в СОС, без " " и Има Такъв Народ, ги е боязън от гласоподавателите им и желаят да си поделят по-равно присъединяване в една необятна сглобка, като по този метод се опитят да замажат очите на хората. 

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ общинският консултант от " " Деян Николов, който разяснява обстановката в СОС. 

" ПП-ДБ и Българска социалистическа партия желаят да влязат в клопката на ГЕРБ. Те желаят всички дружно да излъжат софиянци. За мен няма нищо неприятно да отидем на едни нови избори за Общински съвет. При едни нови избори можем да изключим ГЕРБ и те да не дефинират дневния ред. Българска социалистическа партия желаят да работят с ГЕРБ и ПП-ДБ, само че не го споделят за пред света, боязън ги е. ПП-ДБ също желаят да ръководят непременно, само че и те не смеят да го разгласят пред хората, и тях ги е боязън ", разкри той.  

" От " " приказваме метафорично. Думите за унищожаването на политическата сган и уродливата фашистка сган са метафора. Тези партии са ни политически съперници, които са сложени, с цел да унищожат България. Това са политически еничари. Нашата цел е да ги премахнем. Това унищожаване би трябвало да стане по либерален метод. В момента България не живее по-добре. Тези хора се назначават от западните посолства, с цел да унищожат България. В тези посолства седят папки с компромати, с които се държат политици. Възможно е и в съветското посолство да има папки, само че сега виждаме, че се пазят единствено американските ползи. Ако някой политик почне да пази съветските ползи и е против България, аз ще изляза и ще кажа, че и за него има папки в съветското посолство ", разгласи Николов и бе безапелационен, че няма да се кандидатира за евродепутат. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР