Ние сме единствената демократична партия и като такава след редене

...
Ние сме единствената демократична партия и като такава след редене
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Чрез гражданските квоти в БСП отворихме широко ветрилото на партията

„ Ние сме единствената демократична партия и като такава след редене на листи постоянно има и удовлетворени, и недоволни. Има леко напрежение, само че ние сме партия, в която сме посочили през годините, че наредим ли нашата листа, изложим ли нашата платформа, сме подготвени за избори и вървим напред “, изрично съобщи Стоян Мирчев, депутат от Парламентарната група на “БСП за България “, пред bTV.
Депутатът от левицата изясни процедурата, по която се редят листите с претендентите за депутати от Българска социалистическа партия за идните избори на 4 април: „ Уставът в партията доста ясно е записал, че водачите ще се оферират от Изпълнителното бюро към Националния съвет, който би трябвало да ги утвърди “.

Като лидер на листата в Перник Стоян Мирчев опроверга слуховете, че в града има напрежение: „ В нашата партия рецензии постоянно има по една или друга линия. Ние имахме сериозни бележки по две съответни политики на Станислав Владимиров, само че още веднъж се насажда неверно усещане, че непосредствено го нападат. “

По думите на социалиста гражданските квоти демонстрират, че Българска социалистическа партия отваря необятно ветрилото на партията - има футболисти, адвокати, професори, доктори.

„ Обединението за спасяването на страната е на доста по-високо ниво. Всички разлики, даже и футболните, могат да бъдат позволени с една единствена цел - да спрем срутището ГЕРБ, тъй като то унищожава страната ни. “ Това разяснява Мирчев във връзка футболните имена на Емил Велев и Христо Марашлиев, които откриха място в листите на левицата. „ Знаем връзките сред ЦСКА и Левски, само че тези двама претенденти са намерили силата да бъдат в една листа и да се борят за страната ни. “
Стоян Мирчев насочи рецензии към Народното събрание, където по думите му от 30 години се приказва за сметки, а е време да стартира да се приказва за политики.
На въпроса оправят ли се ръководещите с коронавирус рецесията Стоян Мирчев отговори: „ Българският народ със лични сили съумява да се оправи, тъй като политическите решения, които вземат ръководещите, не са свързани със степента на заболеваемост – отваряме, когато се подвига заболеваемостта, затваряме, когато тя понижава. В Икономическа комисия на Народното събрание сме обсъждали, че част от ограниченията закъсняха с месеци. “ Той даде за образец поддръжката за междинните предприятия до 250 хиляди, която закъсня с една година.

С имунизацията социалистът означи, че казусът е същия: „ Не можаха да създадат осведомителна акция, не можаха да убедят част от обществото, че тези ваксини са потребни - 48% от българите не желаят да се имунизират. Не може да поръчаме едно голямо количество единствено от една ваксина и в един миг да се окаже, че няма задоволително дози “, съобщи националният представител от Българска социалистическа партия, съгласно който това е следващ образец, в който обществото се пробва да се оправи с проблемите, които ръководещите на думи вземат решение, а на процедура задълбочават.

„ Проблеми има, към тези проблеми има въпроси, а ГЕРБ не съумява да отговори съответно. В същото време виждаме безпорядък в системите, които се пробват да оправят “, приключи Стоян Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР