Ние следим непрекъснато българското Черноморие. Не съществува реален риск. Това,

...
Ние следим непрекъснато българското Черноморие. Не съществува реален риск. Това,
Коментари Харесай

Юлиян Попов: Не съществува реален риск за Черно море

" Ние следим непрестанно българското Черноморие. Не съществува действителен риск. Това, което е пометено от тази водна вода са 150 тона масла, които са от разрушени електростанции, боклуци от къщи, животни ", съобщи министърът на околната среда и водите в " Защо, господин министър " във връзка рисковете за нашето Черноморие след бедствието с язовир „ Нова Каховка “ в Украйна.

Той разяснява и какви са вредите от язовира „ Нова Каховка “ за крайбрежието в Украйна. „ За самото крайбрежие са обилни не бих споделил, че са изцяло пагубни. " " Нова Каховка " е голям язовир. Водата му е колкото 27 пъти язовир „ Искър “. Това основава местна злополука, тъй като това е сладка вода, не е отровна вода. Тя на процедура обезсолява морето ", изясни екоминистърът.

Според него теченията не се носят насам, а река Дунав работи като вентилатор.

 

Той разяснява и това, че преди три седмици, откакто министрите поставиха клетва, мандатоносителите ПП-ДБ обявиха, че може да желаят оставката на държавното управление.

„ Това е една доста комплицирана сглобка, която някои я назовават коалиция, а други не желаят да я назовават коалиция. Факт е, че тази договореност не е задоволително подробна и прецизна. Когато две партии, въпреки да са съгласни между тях по всички съществени въпроси, са построили предизборната си тактика да се нападат едни други по-късно се появяват доста неизчистени неща “, съобщи Попов.

Той счита, че това държавно управление ще изкара най-малко 18 месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР