Ние си правим рутинно заседание на ЦОБ с парламентарната група,

...
Ние си правим рутинно заседание на ЦОБ с парламентарната група,
Коментари Харесай

В Момента Се Случва Нещо Огромно! Елитът На Дпс Се Събира В Сараите На Доган! Ето Какво Ще Съобщи Почетният Председател!

" Ние си вършим рутинно съвещание на ЦОБ с парламентарната група, не сме се качвали горе от дълго време, Ахмед Доган е почетен ръководител, имаме потребност да си приказваме с него отвреме в точния момент. Естествено, че ще обсъдим болните тематики на страната и обществото, само че съвпадението е инцидентно ", е коментирал почитан член на Движение за права и свободи, представен от Канал 3.

Първа точка от дневния ред е разбор на обществено-политическата конюнктура в страната, какъвто постоянно се прави на тези ежеседмични съвещания. Именно там ще бъдат дискутирани продажбата на ЧЕЗ, оставката на Теменужка Петкова, труса в ръководещата коалиция, драмите в Здравната каса и обстоятелството, че на 600 български жители е било отказано лекуване в чужбина поради задълженията на НЗОК, написа Блиц. Очаква се придвижването да не поддържа новия енергиен министър при гласуването в пленарната зала, което също е рутинно държание за една съпротива. " Естествено, че няма да го подкрепим ". " Нас ни интересува до каква степен тази договорка пази националния интерес, тъй като става дума за близо три милиона клиенти ", сподели още членът на партийното управление на Движение за права и свободи във връзка продажбата на ЧЕЗ, е коментирал още източникът на Канал 3. Втора точка от дневния ред е готовността на Движение за права и свободи за присъединяване във властта.

Не се чака да има изказвания за медиите след съвещанието, а евентуално прессъобщение след края му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР