Ние ще инициираме подписка, за да свикаме конгрес на партията

...
Ние ще инициираме подписка, за да свикаме конгрес на партията
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Нинова превърна БСП в треторазрядна брокерска партия, която трябва да крепи някого

Ние ще предизвикваме подписка, с цел да свикаме конгрес на партията преди президентските избори, на които можем и да закрием Българска социалистическа партия. Но няма да го позволи, тъй като нося партията в сърцето си. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви Кирил Добрев, един от опозиционерите в Българска социалистическа партия и критик на Нинова.

Той даже уточни подобаващи лица за водач на Столетницата - Костадин Паскалев и Крум Зарков.

По думите на Добрев в тази деликатна обстановка той би предпочел да поддържа едно държавно управление с нови хора, които могат да изведат България от рецесията, без да изключва, че има прочут риск.

Сега в Българска социалистическа партия би трябвало или да подкрепим, или да се наведем. Или да отидем на трети избори с Корнелия Нинова и да умрем. Защото това я чака Българска социалистическа партия. Нинова е едноличен притежател на Българска социалистическа партия, докара до кавги във всички области, поуките от 4 април не бяха взети. Излизат треторазядни младежи, те считат че държат ключовете за палатката. Българска социалистическа партия беше водещ фактор, а в този момент стана треторазрядна, брокерска политическа мощ, която да крепи някого, разяснява критикът в Столетницата.

Нашето държание сътвори Мая Манолова, ние създадохме и „ ИТН “…Изходът е конгрес, където да се съберем всички разнообразни, където да загърбим враждите си и да вървим напред. Защото протестърските партии ни взеха посланията, когато ние бяхме първостепенна политическа мощ. Защото Манолова и Дончева ни взеха лозунги. Толкова доста е промито публичното мнение поради свадите в Българска социалистическа партия, че хората към този момент не желаят да ни чуват. Аз знам, че Нинова желае конгрес след президентските избори, с цел да си припише още веднъж някакви заслуги. Аз съм уверен, че Румен Радев и с и без Българска социалистическа партия ще бъде определен, само че ме е боязън, че някой ще си закичи още веднъж значката на Радев, с цел да извоюва прошка за себе си (намеквайки за Корнелия Нинова). Но на предходните президентски избори Нинова имаше екип и аз бях в него, а в този момент тя няма…Аз си потеглих, тъй като разбрах, че „ царят е гол… “, сподели още Кирил Добрев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР