„Ние считаме, че първата политическа сила “Продължаваме промяната“ трябва да

...
„Ние считаме, че първата политическа сила “Продължаваме промяната“ трябва да
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: За БСП на първо място са приоритетите за държавата и как ще преминем през зимата


„ Ние считаме, че първата политическа мощ “Продължаваме смяната “ би трябвало да предложи собствен претендент за ръководител на Народното събрание и решението на парламентарната ни група е да го подкрепим. “ Това съобщи Борислав Гуцанов, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и депутат от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", в ефира на NovaNews.

От коридорите на Народното събрание той изясни, че в провелите се диалози на експертно равнище партиите имат доста положително стиковане, а слуховете за ротационен принцип на ръководителя на Народното събрание, социалистът отхвърли изрично.

По думите му би трябвало да се изчакат диалозите на лидерско равнище, с цел да станат ясни имената и постовете за бъдещите министерства, само че Българска социалистическа партия най-вероятно ще има позиции.

„ Първо би трябвало да уточним всички цели, тъй като за нас преди всичко е по какъв начин ще се презимува тази зима. Това е извънредно значимо и в този момент да приказваме за персони е прекомерно рано “, сподели Борислав Гуцанов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР