Ние с БСП няма да се коалираме, имаме решение

...
 Ние с БСП няма да се коалираме, имаме решение
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Решение на политическата криза без участието на ДБ няма да се намери, за ПП няма смисъл да говорим 

" Ние с Българска социалистическа партия няма да се коалираме, имаме решение на конгреса, решение на политическата рецесия без присъединяване на Демократична България няма да се откри, коалиция на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Янев не става, ще е нестабилна, не е въпрос единствено на аритметика, за Политическа партия няма смисъл да приказваме " - съобщи в " Здравей, България ", по NOVA.

Защо гледате към Демократична България, те са ви гневни съперници? 

" Защото рецесията се лекува с помиряване на тежки политически съперници. Няма смисъл да управляваме и от ден втори да се борим с митинги. Не можем да си позволим разделяне в обществото, нужна е консолидация, в Демократична България е ключът, в случай че не влезе в деяние, ще се търси различен ключ на нови избори. Ние непрекъснато приказваме какво би трябвало са направи, само че нямаме вътрешни фракции за и срещу Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия, по-скоро в Демократична България има такива.
 
За бюлетините и машинния протокол – следва полемика за обработката, кой ще сумира данните, изборите се вършат от над 100 хиляди души, измежду тях несъмнено има и незадоволително грамотни, само че при смесено гласоподаване, резултатите най-после ще се събират. Дали ще има сканиращи устройства, не знам. Ние сме на път да разрушим всякакво доверие.
 
В Германия в Конституционен съд са неразрешени машините, тъй като е допустимо да се разбие доверието в изборния развой, там не се вижда за кого е дал своя вот индивида на разписката. Ние не оспорваме машините, само че желаеме хората да имат избор. Важното е всеки да е сигурен, че гласът му е регистриран вярно " - изясни Тома Биков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР