“Ние просто се загубихме един друг “, написа майката на

...
“Ние просто се загубихме един друг “, написа майката на
Коментари Харесай

Яви се детето и сексът приключи

“Ние просто се загубихме един различен “, написа майката на 4 деца в своя Instagram, обяснявайки за какво тя и брачният партньор ѝ стигат до разлъка след 12 години брак.
Оказва се, че двамата не са имали и най-малката опция да останат, уединено един с различен. Дори единствено, когато опитат да се прегърнат, те привличали вниманието на 4 чифта любопитни очи. Така последователно престанали да бъдат брачен партньор и брачна половинка.
Много двойки повтарят тяхната ориста, даже и да нямат 4 деца, а единствено едно.
Как да избегнем сходен сюжет?

Как една двойка може да откри време и сила за персоналния си живот и да не се загуби един различен, съветва специалист.

Не чакайте, търсете благоприятни условия

Преди раждането на децата е било допустимо да лежите в леглото по-дълго заран или да гледате филми до късно. След появяването им е меко казано мъчно да прекарвате време дружно, когато пожелаете. Но е допустимо, в случай че планирате.
Плановете не звучат доста секси. Какво ще кажете за импулсите на пристрастеността и спонтанния секс? Добре пристигнали в родителството.

Планирането също има своите преимущества. Когато и двамата знаят, да вземем за пример, че в събота вечер баба ще вземе децата, тогава делничните дни ще минават в прелестно очакване и желанието ще е още по-силно.

Коментар на двойка с деца
Планиране и дете са думи, които в никакъв случай не се съчетават.
С появяването на щерка ми спонтанността твърдо навлезе в живота ми. Искаш ли да разсмееш детето, разкажи му за проектите си. И то ще унищожи всичко.
Няма да си легне в точния момент, ще падне, ще се нарани, ще реши да играе на конче в три през нощта или изрично ще откаже да остане при братовчедите си даже за час.
Но! Ако съберете волята си в пестник, стиснете зъби и продължите да следвате проекта, тогава всичко ще се получи.
Тогава ще получите двойно наслаждение - както от среща със брачна половинка си, по този начин и от личната си увереност. 

 Защитете вашето пространство

Нищо не е по-разсейващо по време на секс от мисълта, че дете може ненадейно да влезе в стаята.
Майките са изключително обезпокоени от това и не могат да се провиснал. Проблемът се взема решение доста елементарно: брава на вратата на спалнята.

Ами в случай че детето спи в една стая с родителите?
Дори в едностаен апартамент има най-малко кухня и баня - експериментирайте. И в случай че на 5-7 години детето спи с родителите си, би трябвало съществено да се замислите дали да го преместите в личната си стая. На тази възраст то ще има единствено изгода от персоналното пространство.

Коментар на двойка с деца
" Заключвате вратата " – съветът буди смях. Веднага щом ключът се завърти, под вратата ще се появи заинтригувано дете, което смятате, че към този момент спи надълбоко. И ще ви провежда дълъг концерт. В програмата: циврене, дърпане на дръжката и мощно блъскане по вратата.
И като цяло брачният партньор ми и аз забелязахме такава специфичност, Детето се материализира незабавно, щом решем да се уединем. Дори в случай че е заспало надълбоко, а преди този момент е тичало през целия ден и е играло на площадката.
Но! Ако пристрастеността ви е превзела, в случай че не ви е нужна любовна игра, тогава ще има задоволително време за бърз парещ секс.

Продължава на страницата на Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР