Ние приветстваме подкрепата на нашите партньори от Съединените щати и

...
Ние приветстваме подкрепата на нашите партньори от Съединените щати и
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Работим срещу всички лица от списъка Магнитски

" Ние приветстваме поддръжката на нашите сътрудници от Съединените щати и от Англия. Това в действителност е открита поддръжка, точно на нашите дейности ", това съобщи във връзка глобите " Магнитски " заместник-главния прокурор Борислав Сарафов в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.
Прочетете още
" Румен Овчаров е обвиняем, има присъда на 2 инстанции от Градския съд, от Апелативния съд, която присъда сега още веднъж се преглежда от Апелативен съд. респективно прокуратурата поддържа обвинителната теза против него ", сподели Сарафов.
" Има обвинителен акт, който е импортиран против Николай Малинов. В момента делото против него се преглежда в Софийски градски съд. Респективно, прокуратурата и против него е свършила своята работа ", добави Сарафов.
" Ще ви разкрия нещо което ще кажем за първи път. Срещу още 2 лица в листата, които не са измежду тези и против едно от тези двамата, които към този момент показах също се води наказателно произвеждане, което е в Националната следствена работа. Не е изключено в близко време да повдигна обвиняване и против тях. Почти целия лист е прочут на нас. Ние работим против тях. Тези лица са наши цели и наши обекти ", съобщи заместник-главния прокурор.

" Когато се съберат задоволително доказателства, несъмнено, тъй като мисля, че към този момент бяха правени някакви инспекции в прокуратурата. Ние ще проверим още веднъж всички данни против всички тези лица. Още в понеделник ще извадим всички налични данни. Както знаете корупцията се разкрива от оперативните служби - Министерство на вътрешните работи и ДАНС, не от прокуратурата ", по този начин Сарафов отговори на въпрос по кое време ще забележим Владислав Горанов в съда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР