„Ние очакваме това от 30 години. Репликата на Карадайъ дава

...
„Ние очакваме това от 30 години. Репликата на Карадайъ дава
Коментари Харесай

Искрен Веселинов призна: Каракачанов бил бутафорен вицепремиер по сигурността

„ Ние чакаме това от 30 години. Репликата на Карадайъ дава задоволително информация за същината на задачите на Движение за права и свободи “, уточни той.

Припомняме, че през днешния ден, възмутени от изявление на Карадайъ преди дни / бел. ред. – „ Турция е нашата татковина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя /явно България/ е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата битка е да защитим турската си еднаквост. Да защитим нашия език, вяра и традиции. Истински. “ /, от партията на Каракачанов излязоха на митинг.

Веселинов настоя президентът Румен Радев да насочи българските служби за сигурност към активността на Движение за права и свободи. От Вътрешна македонска революционна организация дори внесли сигнал до основния прокурор.

Спомняме си обаче, че като боен министър и вицепремиер по сигурността, Каракачанов също е имал опция да предприеме дейности по тази тематика. Защо не го е направил се чудим ние, чуди се и Цветанка Ризова.

„ Четири години имаше задоволителна време да алармира службите, които той би трябвало да наглежда като вицепремиер. Бутафорен вицепремиер? “, попита тя.

„ Общо взето... даже имаше моменти, в които той не получаваше отчетите на ДАНС. Доколко е имал опция за ги наглежда... Не имал опция “, отговори Искрен Веселинов, незабелязано признавайки по какъв начин Каракачанов в действителност е бил бутафорен вицепремиер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР