Ние нямаме в държавата полигон и за обикновените водачи, нито

...
Ние нямаме в държавата полигон и за обикновените водачи, нито
Коментари Харесай

Експерт: Проблем за България остава осветлението и пътната маркировка

Ние нямаме в страната полигон и за елементарните водачи, нито за товарните, където в рискови условия и в рискови обстановка всичко това да се случи. Това съобщи ръководителят на Съюза на българските автомобилисти (СБА) инж. Емил Панчев пред Българска национална телевизия за, при която починаха 45 души, а 7 са ранени.

Инж. Панчев не знае по какъв начин рейсът е минал през границата, откакто граничарите и митничарите свеждат инспекциите до документите. Той се надява, че следствието ще откри всички аргументи, довели до злополуката.
Обещание: След средата на октомври няма да има тапи на пътя Перник - София, през Драгичево и Владая
До 18 октомври най-късно пътят сред Драгичево и София ще бъде дефинитивно пуснат. Той е в ремонт от няколко месеца и платното, което е...

По думите му, проблем в България е осветлението, пътната маркировка и не е единствено секторът на „ Струма “. Точно там нямало тежки произшествия, само че като цяло секторът е сложен. Необходима е цялостна инспекция на всички пътища. Не би трябвало да се приказва кой с кого ще бъде заменен, тъй като една организация няма да се оправи, акцентира инж. Панчев.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР