Ние нямаме нужда от права - с нов закон, по

...
Ние нямаме нужда от права - с нов закон, по
Коментари Харесай

Хайде и Член Първи, Борисов и Доган

Ние нямаме потребност от права - с нов закон, по волята на ГЕРБ, в която първият партиен и държавен началник се избира със 100% от гласувалите, ще ни конфискуват имуществото и да сме неосъдени, макар че по Конституция частната ни благосъстоятелност сякаш е неприкосновена, а тя е основата на капитализма. Нямаме потребност даже и от избори, както разправя през вчерашния ден Бай Доган, почетният водач на "правата и свободите ", тъй като щели да нарушат стабилността (на бедността, беззаконието и корупцията), в която така щастливо си живеем. Пък най-хубаво било да сберем всички мафии в един "програмен кабинет ", като че ли настоящия няма стратегия.

Предлагаме освен това състояние да вземем напряко да върнем Член Първи за управителната роля на Партията, който спря да работи на 14 декември 1989 година, та Петър Младенов аха да повика танковете да дойдат. С една незначителна промяна: вместо Българска комунистическа партия, в остарелия текст, който идеално си прави работа и през днешния ден - като "Ръководната мощ " да се запише ГЕРБ, а в "тясно братско съдействие " - вместо Български земеделски народен съюз - да се впише Движение за права и свободи. Понеже от през вчерашния ден, Игнажден - деня, по който се познава бъдещето, с речта на Доган към този момент е потвърдено - той е същинският коалционен сътрудник на това ръководство. Патриотите са единствено гарнитура - фасул, лютеница и пържени картофи, както си е по рецептурника на Балкантурист. Ще ги изпапкат, когато си решат.

А ние, останалите, да спрем да се лъжем, че живеем в народна власт, в която са ни обезпечени някакви права като правдивост или избор. Че и третото право - на независимост на словото е отнето посредством Национална агенция за приходите - бухалката на данъчните се размахва над всеки, който дръзне да се обади в публичното пространство - човек или медия.

Има една единствено възможност, която се пропуща. Ами, в случай че на ръководените им писне от подигравките на ръководещите и решат 2019 година да се трансформира в новата 1989 година, тъй като най-сетне им е светнало, че ги вършат на маймуни, но не с идеална цел? Възможно ли е освен това състояние някой да гледа като Тодор Живков на 10 ноември - по народному - "като треснат от Катюша " (или от Ф-16)? И кой ще бъде този някой - ББ или АД (каква единствено абревиатура се е оформила)?

Възможно ли е в действителност речта на Доган да е следващият трети епизод от сериала с Боянските ливади през 1992 година, след които се роди "програмният кабинет " Беров, и с раздаването на "порциите " от преднамерено врътнат видеозапис през 2009 година, с помощта на излъчването на който на власт пристигна Борисов? И в двата случая, сякаш за положителното на колегата, му се скрои капа в жанр Иван Грозни: "Аз те породих, аз ще те и довърша ".

Ще поживеем, ще забележим....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР