Ние няма да влезем в парламента, защото следващите два дни

...
Ние няма да влезем в парламента, защото следващите два дни
Коментари Харесай

Всичко, свързано с Лукойл, да се реши след изборите. Петков з...

" Ние няма да влезем в Народното събрание, тъй като идващите два дни са времето, в което хората би трябвало да решат кой да бъде градоначалник, кой да бъде индивидът, който идващите четири години ще ръководи техните обитаеми места ", уточни той. "

 

Всичко, което е обвързвано с " Лукойл ", постоянно може да се реши след изборите. Сега е време да приказваме за инфраструктурата, за детските градини, за учебните заведения, за лечебните заведения и хората да създадат верния избор ", счита Петков. 

 

" Когато България може да печели от личната си инфраструктура над 2 милиарда на година, ще бъде голям пропуск да не го направи. Лично аз приветствам министъра на финансите, макар ", сподели още Кирил Петков във връзка сезирането на Конституционния съд от президента Румен Радев за новите енергийни вноски върху вноса и преноса на природен газ през България.

 

На съвещанието, планувано за на следващия ден, се допуска, че депутатите ще обсъдят - и отхвърлят,  върху измененията в Закона за енергетиката, признат от Народното събрание на 5 октомври 2023 година

 

На изключително съвещание през вчерашния ден депутатите от Комисията по енергетика отхвърлиха ветото на президента.  

 

Ако обаче в пленарна зала няма кворум, ветото не би могло да бъде отхвърлено. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР