Ние няма да разглеждаме заповедта за арест на името на

...
Ние няма да разглеждаме заповедта за арест на името на
Коментари Харесай

Интепол няма да разгледа искането на Иран за арест на Тръмп

Ние няма да преглеждаме заповедта за арест на името на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, издадена от Иран, това са декларирали от Интерпол.

От основана във френския град Лион организация са споделили пред РИА Новости, че не са получавали публично искане за подпомагане от страна на Техеран. "Дори и да получим подобен документ, той няма да бъде прегледан ", са показали още от Интерпол.

"Нормативната уредба на нашата организация изрично не разрешава намесата в каузи с боен, политически набожен или етнически темперамент. Ние считаме заповедта за арест на президента на Съединени американски щати, издадена от управляващите на Ислямска република Иран, за дело с политически темперамент ", са допълнили от Интерпол.

Както към този момент писахме, през днешния ден основната прокуратура в Техеран е издала заповед за арест на името на четиридесет и петия американски държавен глава по отношение на убийството на иранския военачалник Касем Сюлеймани, умрял при американска военна интервенция в Ирак на 3 януари 2020 година

Иран издаде заповед за арест на името на Доналд Тръмп
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР