Ние независимо избрахме тези сделки и продукти, защото ги обичаме

...
Ние независимо избрахме тези сделки и продукти, защото ги обичаме
Коментари Харесай

Тези маратонки Lululemon са ежедневните обувки, от които се нуждаете в живота си

Ние без значение избрахме тези покупко-продажби и артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Удобните обувки са на всички места и евентуално имате няколко чифта в ротацията си сега. Може би си мислите: „ Наистина ли нуждая се от повече? “ И отговорът е, да, има още една маратонка, която би трябвало да добавите към всекидневието си. Той е необикновено комфортен, моден и настоящ... това е маратонката lululemon Cityverse. Като нюйоркчанка и като майка съм на крайници по през целия ден и постоянно в придвижване, а тази маратонка е обувката, към която протягам ръка всяка заран. Нека ви кажа за какво това са моите бели маратонки и за какво би трябвало да бъдат ваши.

По отношение на дизайна, Cityverse е грациозен и рационализиран жанр, който в действителност върви с всичко. Носил съм ги с рокли, панталони с необятен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР