Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги харесваме

...
Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги харесваме
Коментари Харесай

Победете следобедния спад: Най-добрите начини да увеличите енергията си и да увеличите производителността си на работното място

Ние без значение избрахме тези предложения и артикули, тъй като ги харесваме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

О, страховитият следобеден спад. Това време сред 13-15ч. — когато обядите ни се утаяват в стомаха ни, слънчевите обедни лъчи изпичат пространството до пикова температура за сънливост и качествата ни да напишем имейл или да седим изцяло нащрек на среща бързо понижават. Ако в миналото сте изпитвали някое от горните или сте склонни да се чувствате бавни, изтощени и непродуктивни през този интервал от работния ден, добре пристигнали в клуба. Всички сме били там преди и знаем какъв брой болежка може да бъде този спад (особено когато се съчетае с осъзнаването, че към момента би трябвало да издържите още няколко часа, преди да можете да се приберете у дома и фактически да се отпуснете).

Нез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР