Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги харесваме

...
Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги харесваме
Коментари Харесай

24 игри, които ще накарат всички да се смеят на следващата ви игрова вечер

Ние без значение избрахме тези предложения и артикули, тъй като ги харесваме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Прекарвате време с другари и семейство? Загубен за диалог? Е, нищо не стартира вечеря, празник или събиране по-добре от положителната остаряла игра. Независимо дали обичате Cards Against Humanity или игри, които тестват вашата еластичност, или игри с любопитни обстоятелства от поп културата, ние сме събрали 24 игри, които ще накарат всички да се смеят през цялата игрова вечер. Тези игри са идеални за деца, възрастни или композиция от двете и идеалният метод да се отпуснете с малко нелепости.

Нашите обичани? Хвърляне на надуваем пръстен с елени за изгаряне на калории към празниците и класическа игра на Jenga. Превъртете по-долу, с цел да разгледате 24 игри, които ще ви забавлява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР