Ние не знаем каква ще е последната крачка на Путин,

...
Ние не знаем каква ще е последната крачка на Путин,
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Европа вече е във война с Русия

Ние не знаем каква ще е последната крачка на Путин, само че той се провали в постигането на стратегическите си цели - да смени държавното управление в Киев с марионетно. Решението на спора ще настъпи, когато на масата на договарянията седне президентът на Украйна Володимир Зеленски, счита Шаламанов.

Путин не взе Крим, с цел да обезпечи курорт за съветските жители, а да си обезпечи плацдарм за завладяването на Киев, посочи Шаламанов и добави, че възобновяване на Украйна минава през План за възобновяване и резистентност.

Европа към този момент е във война с Русия, тъй като Русия атакува Украйна, приключи някогашният длъжностен боен министър.

Войната е към този момент изгубена от Русия и позитивният излаз минава през Европейски Съюз - Украйна ще бъде част от Съюза. Това съобщи някогашният длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов пред Българска национална телевизия. Според него е допустимо в най-кратки периоди Украйна да стане част от Европейския съюз.

Путин ще направи още една огромна груба неточност, в случай че се опита да унищожи Киев. Ако предприеме такава стъпка, ще форсира доста бързо прекратяването на войната с внезапна интервенция на Европейски Съюз. Само Европейски Съюз може да възвърне Украйна, Русия може единствено да унищожава, разяснява Шаламанов.

Шаламанов счита, че в случай, че Путин се стреми да унищожи армията на Украйна, цялата руска техника от Източна Европа би трябвало да бъде ремонтирана и предоставена на Украйна.

Трябва да има и развой на рационализация, с цел да може да има нова техника, която да дойде у нас, настоя Шаламанов.

Той уточни, че единствената гаранция за просперитета на една страна е армията.

Шаламанов има вяра, че новият боен министър Драгомир Заков ще показа на Народното събрание всеобхватна стратегия за превъоръжаване с нахлуване на нова техника и извеждане от приложимост на остарялата руска техника.

Според него войната може да спре в секундата, в която съветските войски спрат бомбардировките над украинските градове. Ядреното оръжие сигурно не може да бъде употребявано единствено от един човек. Колкото повече продължава войната, толкоз и натискът на съветското общество ще нарасне, сподели още Шаламанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР