Ние не сме във властта за лифтове, концесии, плажове и

...
Ние не сме във властта за лифтове, концесии, плажове и
Коментари Харесай

Сидеров: Не сме във властта за лифтове, плажове, концесии и марки изтребители

Ние не сме във властта за лифтове, концесии, плажове и марки изтребители! Ние сме във властта с цел да създадем по този начин колкото може повече българи да живеят по-добре и в случай че можем да върнем част от тези, които желаят да отпътуват на открито.

Това съобщи пред Блиц водачът на Атаката Волен Сидеров.

Трябва да осигурим сигурност на хората във всяко обитаемо място. Това беше един от главните ни предизборни цели. Трябва да запазим страната от мигрантските потоци и да желаяме промяна на Дъблинското съглашение, което не е заслужено към фланговите страни на Европа.

Трябва да създадем по този начин, че в България да имаме работеща стопанска система и експорт. Трябва да стартираме да преразглеждаме златните концесии, а не да приказваме за концесии на плажове и в ски курорти.

Златните концесии са значима тематика, за която приказвам откогато съм в Народното събрание, тъй като са несправедливи. От златните концесии взимаме концесионна такса от 1-2% от тези компании, всичкото останало злато се изнася от страната и се обработва в Африка. Това показва водачът на Атака.

Защо тази тематика затихва? Какво стана с тематиката за нашия природен газ? Имаше огромни упования и очаквания! Какво стана с тях? Нещо не слушам да се приказва по този въпрос. Ние би трябвало да използваме личните си благоприятни условия, с цел да вдигнем брутния вътрешен артикул. Защо не вършим мост с страни, които имат мощно развити стопански системи и търсят партньорства като Китай, Индия, Бразилия и Русия? Това са страни, които търсят своя път в световния свят! Това счита Волен Сидеров.

Смятам, че Сидеров е изцяло прав. Нашата цел е приходите на българите да бъдат увеличени посредством стопански разцвет. Убеден съм че за това могат да оказват помощ и вложенията в областта на туризма. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов

От построяването на втория въжен превоз в Банско в българската стопанска система ще се влеят над 60 млн. лв. и ще се основат нови работни места. Според мен държавното управление би трябвало да пипа по-твърдо и да подкрепя непознатите вложители. За това са доста потребни и предложенията на вицепремиера Томислав Дончев за облекчение на административните процедури. Икономиката е в напредък и ще продължи да се развива, счита водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР