Ние не сме променили последователната си позиция от миналата година

...
Ние не сме променили последователната си позиция от миналата година
Коментари Харесай

Балабанов: Грешката, която ИТН допусна е, че повярва на лъскаво опаковани двама души


Ние не сме трансформирали поредната си позиция от предходната година - да сме на страната на истината. Това, което се случи напоследък, мога даже да го нарека оздравително и за нашата политическа групировка, и за обществото. Не можехме да позволяваме хора, които се стремят към еднолична власт, да съсипят доверието на това общество, което изиска смяна ". Това разяснява пред БНР депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Грешката, която Има Такъв Народ позволи е, че повярва на " лъскаво опаковани двама души " с съображение, че са приключили влиятелен университет и са разнообразни, само че единствено няколко месеца по-късно лицето на Бойко Борисов се е трансформирало в Кирил Петков, уточни националният представител от ИТН.

" Няколко седмици преди въобще ГЕРБ да решат да изискат избор на съмнение, ние изразихме нашия избор и напуснахме обединението ".

" За нас е значимо страната да не се тласка към следващ безпорядък, тъй като хората не желаят избори. Политическа партия го вършат, тъй като от това, което следим, излиза наяве, че те вършат тъкмо това. Ето за какво ние ще помислим кое е практичното, с цел да се сформира ясна стратегия с съответни параметри и за съответно време. Ако не дадат обаче мандата на нас и той отиде към сътрудниците от Демократична България или Българска социалистическа партия, още веднъж ще беседваме, с цел да забележим дали ще се сформира държавното управление. И с двете обединения имаме добра връзка. Другото е безпорядък. Но в случай че нищо не се случи, отиваме на избори, от нищо не се тормозим ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР