Ние не сме очаквали, че ГЕРБ от първия път ще

...
Ние не сме очаквали, че ГЕРБ от първия път ще
Коментари Харесай

Депутат от ПП-ДБ за меморандума: Не сме очаквали от ГЕРБ да плеснат с ръце и да кажат браво

Ние не сме очаквали, че ГЕРБ от първия път ще плеснат с ръце, ще кажат " отлично, към този момент не желаеме да влияем на правосъдната система " - по този начин депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев разяснява отхвърлянето на оферти меморандум за взаимно ръководство от ГЕРБ-СДС.

 

" Ролята на Движение за права и свободи беше в избора и смяната на конституцията ", изясни пред Българска национална телевизия Арабаджиев и добави, че в този момент тематиките са други - избор на регулаторите и ротацията. 

 

" С подобен основен прокурор ще бъде едно по-добро място ", сподели Арабаджиев за Андрей Янкулов. По-рано през днешния ден Делян Пеевски съобщи, че съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов упорства той да бъде идващия основен прокурор. Арабаджиев не сподели дали името му е било обсъждано за поста, единствено напомни, че той не е бил публична номинация.

 

" Нито една партия не употребява другата, а сме свършили нещо положително за страната ", отговори той на въпрос ПП-ДБ ли употребява Движение за права и свободи с цел да гласоподава предложенията им, или придвижването ги употребява за " пералня ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР