Ние не се оплакваме…Защо в Брюксел нас ни приемат, разбират

...
Ние не се оплакваме…Защо в Брюксел нас ни приемат, разбират
Коментари Харесай

Карадайъ: В Европа ни приемат и уважават, а в България ни репресират

Ние не се оплакваме…Защо в Брюксел нас ни одобряват, схващат и ценят, а у нас – не…Там сме в доста положителни позиции. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в ефира на Българска национална телевизия.

Полицейщина и репресии – тези събития се случихме в предизборната акция, когато репресираха по време на изборите наши деятели и симпатизанти. Но въпросът е до каква степен има чуваемост когато се нарушават законите и Конституцията на страната, акцентира водачът и посочи: Независимо дали ще има Рашков или Карадайъ, Народни събрания ще има и там ще го има и Движение за права и свободи. И всеки ще си носи отговорността пред законите и Конституцията.

Запитан за какво пазят Делян Пеевски и да оспорвате глобите „ Магнитски “, Карадайъ изясни: Може би за доста хора са безсмислени, за които законите на Европейски Съюз и българската Конституция не са от голяма важност. В този смисъл глобите на Съединени американски щати са състоятелни. Всички са единомислещи – екстериториално използване на наказания от трета страна на територията на Европейски Съюз са противозаконни.

Румен Радев нарушава Конституцията по тематиката за двойното поданство на Кирил Петков, той знае това. Но може би той е кардиохирург, който знае какво има в сърцето на Кирил Петков, само че не знае какво гласи Конституцията, изясни позицията си водачът на Движение за права и свободи.

Запитна дали Движение за права и свободи ще поддържа някой от двамата претенденти за президент – Радев и проф. Герджиков, Карадайъ уточни, че сега текат номинации за президент, след 5 октомври ще вземем нашето решение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР