Ние не искаме да продължим да бавим Изборния кодекс, а

...
Ние не искаме да продължим да бавим Изборния кодекс, а
Коментари Харесай

Радостин Василев: Прогнозата ми кабинет с трети мандат или предсрочни избори е 60:40

Ние не желаеме да продължим да бавим Изборния кодекс, а просто демонстрираме, че правилника на Народно събрание би трябвало да се съблюдава. Така някогашният състезателен министър и народен представител Радостин Василев изясни в ефира на Нова ТВ позиция на Политическа партия и Демократична България, които споделиха изрично „ не “ на вота с хартиена бюлетина.

Мнозинството е с различен формат (ГЕРБ, Движение за права и свободи и БСП) и евентуално то ще одобри измененията в ИК. Те го вкараха в пленарна зала. Ние – Политическа партия и Демократична България, искахме да обсъждаме значимите проблеми на обществото. Но това, което става в Народно събрание, демонстрира какъв брой е озлобяла по този начин наречената „ хартиена коалиция “, уточни депутатът.

Той акцентира, че самолетите не са съображение за образуване на обединения. Докато към хартиената бюлетина се пакетират избрани партии. С поддръжката на този законопроект от Корнелия Нинова в действителност тя работи за ползите на ГЕРБ, а не за Българска социалистическа партия.

На въпрос каква е неговата прогноза – ще имаме държавно управление с трети мандат или отиваме на предварителни парламентарни избори, Василев сподели: 

Вероятност за държавно управление с трети мандат е 60%, а за предварителни избори – 40 % е моята прогноза.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР