Ние можем да бъдем с Продължаваме Промяната“ при връчване на

...
Ние можем да бъдем с Продължаваме Промяната“ при връчване на
Коментари Харесай

Гуцанов : С ГЕРБ няма да водим разговори за кабинет. Ако третият мандат е във "Възраждане" или в ДПС също няма да водим разговори, тъй като такова е решението на Националния съвет на БСП - Топ новини

Ние можем да бъдем с „ Продължаваме Промяната “ при връчване на втория мандат, в случай че първият е несполучлив, което най-вероятно по този начин ще се случи. Това съобщи в студиото на „ Денят стартира с Георги Любенов “ депутатът от „ БСП за България “ Борислав Гуцанов.

„ Нека сътрудниците от ГЕРБ да създадат този опит, по този начин както гласоподавателите са им дали тази опция. Ние ще продължим да водим диалози с Политическа партия, в случай че бъдем поканени от тях. И там ще разясняваме вижданията за разнообразни политики и по какъв начин би трябвало да бъде направено за страната, с цел да можем да излезем с една стратегия, която хората чакат. И всеки един български жител желае да живее по-добре и по-нормално от това, което е сега “, сподели Гуцанов.

По думите му, в случай че не беше мъдростта на БСП през предходната седмица, нямаше да се избере ръководител на Народното събрание.

„ И популярност Богу това се признава от всички български жители, тъй като в последна сметка БСП бяхме тези, които проявихме тази дипломатичност и мъдрост, с цел да стане това, което по Конституция имаше опция да се случи “, посочи Борислав Гуцанов.

По отношение на разпределението на комисиите в Народното събрание, той сподели, че те се разпределят сред политическите партии и ръководителят на комисията не значи, че може да ръководи комисията. Това става с гласоподаване и се дефинира по отношение на броят на гласовете. Така че този, който има болшинство, по този начин се взима даденото решение в комисията, добави депутатът.

Гуцанов добави още, че с ГЕРБ няма да водят диалози за кабинет. Ако третият мандат е във „ Възраждане “ или в Движение за права и свободи също няма да водят диалози, защото такова е решението на Националния съвет на БСП.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР